Om mig

OM MIG

Jag är född 1974 i Västerås, och uppvuxen utanför Surahammar på en liten gård. Vi hade en del djur på gården som jag älskade att pyssla med och sköta om. Naturen och dess väsen har alltid inspirerat mig.

Redan som liten började jag måla och rita en hel del, vi har många händiga och skapande personer i släkten och jag hade turen att få ärva en hel del av den kreativiteten. Jag hängde under huven på bilarna med pappa när han mekade till hans stora förtret gissar jag...haha. Men tack vare honom kan jag nu själv laga stora delar av min bil när den felar. Mamma visade mig allt i köket med bakning och matlagning och det är än i dag en av mina stora passioner.

Jag började då som liten med att rita och måla olja och blyerts mest och även upp i vuxen ålder var det dessa jag ägnade mig åt i porträttmålning och naturbilder, även en hel del fantasy.

Men efter att ha sett program om motivlackering med AIRBRUSH så ville jag lära mig denna spännande teknik.

2008 gick jag en grundkurs i AIRBRUSH, köpte på mig utrustning och har sedan dess endast ägnat mig åt denna underbara teknik. Skuggning och levande färger växer fram som i magi.